När jag fick mer tid i min kalender, började jag förverkliga min dröm om att både måla och fotografera på ett mer organiserat sätt, och att jobba i egen ateljé.

Under min yrkesverksamma tid hade jag förmånen att resa mycket både inom och utanför Sverige gränser. Jobbade vid ett par tillfällen även som volontär med djur i Asien.

Genom mina resor har jag fått uppleva många olika kulturer och många spännande miljöer som har bidragit till min inspirationskälla, och kameran fick alltid följa med.

Havet, djurlivet och naturen, i starka eller milda färger, abstrakt eller reellt, återfinns ofta i mina alster på duken och i mina foton.

Har haft förmånen att få jobba hos två olika konstnärer som gett mig otroligt mycket kunskap och glädje, och som varit viktiga inspirationskällor för mig. Gått ett antal sommarkurser som gett mig både inspiration och teknik. Deltagit på ett antal utställningar.

Den konstnärliga ådran finns i släkten både på min mors och på min fars sida. Både som professionella konstnärer inom måleri och textil, och som fritidskonstnärer.